top of page

Vad jag tar med mig från 2022

Jag blickar ödmjukt tillbaka på ett intensivt, utmanande och väldigt roligt år efter en ganska lång tids osäkerhet relaterat till pandemin.

Den röda tråden i mina uppdrag har varit att skapa de bästa förutsättningarna för både ledare och medarbetare att vilja vara med och bidra till ett öppet samtalsklimat, ett gott samarbete, effektiva team och goda prestationer. Från mitt perspektiv ser jag att det finns många grupper/team som behöver komma samman och ta ett omtag i det nya hybridlandskapet, att kraven på kontinuerligt lärande (Upskill/Reskill) står högt på agendan och att vi behöver vässa vår förmåga att hantera en konstant föränderlig vardag. Jag ser fram emot ett spännande 2023 som redan har börjat med flera intressanta uppdrag!


8 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page